Angleška pogovorna skupina vodi mladega Bosanca, Roberta, do mednarodnega uspeha

  Slika1

  Po štirih letih zveste prisotnosti na angleški pogovorni skupini bo Robert Mlinac uporabil svoje novo znanje, ko bo jeseni začel hoditi na angleško govorečo univerzo na Madžarskem. Ko je na začetku obiskoval angleško skupino, je že dobro razumel angleški jezik, ampak njegova negotovost pri govorjenju mu je preprečevala, da bi napredoval. Preko pogovarjanja z misijonarji ki skupine vodijo, je Robert dobival samozavest in premagal svojo negotovost v izražanju. Angleška skupina mu je omogočila okolje, v katerem se je počutil prijetno in sprejeto.

   Robertovih je povedal: 'Naučil sem se izražati svoje misli in neprestano govoriti. Z dobrimi gradivi za učenje in izboljšavo mojega besedišča sem postal profesionalec. Včasih malo zagona spremeni naš svet iz običajnega v izjemnega. Vedno govori, ker takrat pokažeš svoj pravi jaz.'


  'Naučil sem se izražati svoje misli in neprestano govoriti.'

  -Robert

  Vabimo vas, da se na lastne oči prepričate, kako vam lahko angleške pogovorne skupine pomagajo izboljšati spretnosti govorjenja angleškega jezika in vaše življenje. Kliknite na povezavo za več informacij o angleških pogovornih skupinah v vaši bližini.