Preskoči glavno navigacijo

Ganila nas je vaša ljubezen

Ganila nas je vaša ljubezen

Predsednik misijona Dave Hill z ženo Dano Hill.
preshill.jpg

Predsednik misijona Dave Hill z ženo Dano Hill.

S sestro Hill in Brettom smo navdušeni nad pozivom, da Gospodu služimo tu med slovenskim narodom.
V vejah smo spoznali tako čudovite ljudi. Ganila nas je vaša ljubezen, moč in pogum. Ponudili ste nam prijaznost in prijateljstvo ter nam pomagali, da se v tej prelepi deželi počutimo kot doma. Ko potujemo naokrog in obiskujemo svéte po domovih in v vejah, na nas napravi vtis vaše pričevanje in služenje Gospodu. Predani ste resnici in jo zavzeto oznanjate prijateljem in družini. Imamo veliko vere in upanja, da bo vse več Slovencev izvedelo za pravo Cerkev Jezusa Kristusa.


Naši misijonarji so pripravljeni pomagati članom, ko širijo besedo o obnovi evangelija Jezusa Kristusa. Ti fantje in dekleta so zvesti, dobro usposobljeni Gospodovi služabniki, ki so v Slovenijo za dve leti prišli zato, da bodo evangelij učili čim več ljudi. Prosim vas, ne pomišljajte, ko jim želite izročiti imena znancev, ki bi prisluhnili njihovemu sporočilu. V tej prelepi deželi živi okoli nas toliko ljudi, ki jih pred resnico zadržuje le to, da ne vedo, kje bi jo našli (gl. NaZ 123:12)

Napočil je dan, ko bomo videli, kako Gospod izpolnjuje svoje obljube, ki jih je sklenil z nami preko svojega služabnika Thomasa S. Monsona. Ta je v posvetitvi te dežele molil, “da bi se Cerkev krepila iz dneva v dan in da bi Sion postajal vse lepši… da bi bila (Slovenija) resnično Sion, da bi bili člani Cerkve čisti v srcu, da bi nekega dne oddelki in okoliši krasili to deželo in bi bila Cerkev gonilna sila pri vsem, kar se bo zgodilo” (31. oktober 1985). Kot pri vseh Gospodovih prerokbah moramo marljivo opraviti svoj del, da bomo pospešili izpolnitev njegovih obljub. 

Delati moramo in verovati, da se bodo obljube, ki so nam bile dane, izpolnile (gl. NaZ 45:35).

Zadovoljni in polni upov se veselimo naslednjih let, ki jih bomo preživeli z vami. Obljubljamo, da bomo z ljubeznijo in vso vnemo služili vam in vašim sodržavljanom. V čast nam je, da smo tukaj. Molimo, da bodo z vsemi nami Gospodovi blagoslovi, ko skrbno spolnjujemo njegovo voljo.

Vaši prijatelji in soslužabniki,
predsednik Hill, sestra Hill in Brett.