Preskoči glavno navigacijo

187. polletno generalna konferenca

1 April 2017

Generalna Konferenca

Gledajte Generalno Konferenco tukaj

Cerkev Jezusa Kristusa svetih iz poslednjih dni

Vabimo vas na spomladansko generalno konferenco Cerkve Jezusa Kristusa svetih iz poslednjih dni! Ta edinstvena priložnost poteka dvakrat letno, ko bomo imeli priložnost slišati besede Božjih prerokov in apostolov. Na različnih zasedanjih cerkveni voditelji govorijo o temah, ki odgovarjajo na različna duhovna vprašanja. Pridite in se duhovno obogatite!

Na generalni konferenci dvakrat na leto, člani Cerkve Jezusa Kristusa svetih iz poslednjih dni srečanju v Salt Lake Cityju ali v njihovih lokalnih cerkvah s satelitskim prenosnim parlamenta. Vsako pomlad in vsak padec, člani prejeli navodila od vodje Cerkve. Ne, ne obravnavajo samo članom Cerkve, ampak tudi za vse druge obiskovalce parlamentu. Med govorniki bodo predsednik Cerkve, Thomas S. Monson, njegovi svetovalci v Prvega predsedstva in člani zbora dvanajstih apostolov.

V teh govorih se osredotočajo predvsem na načelih evangelija in pomembnih vprašanjih našega časa. Govorniki spodbuja poslušalce slediti Jezusu Kristusu in da pridejo bliže k njemu.

Več informacij in točen čas prenosa bo kmalu objavila!

Če želiš gledati po hrvaško, www.crkvaisusakrista.hr ali po angleško www.lds.org