Jesenska konferenca za mlade samske

  Jesenska konferenca za mlade samske

  26. SEPTEMBER 2015

  ZAGREB, HRVAŠKA - Severnojadransko misijonsko področje je zadnji teden v septembru priredilo jesensko konferenco mladih samskih na temo »Postajamo nova bitja«.

  Na tridnevno zborovanje so prišli člani in prijatelji iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Črne gore. Tema je bila vzeta iz Mozijevih zapisov v Mormonovi knjigi in se nanaša na pot, za katero se moramo odločiti vsi, če se hočemo vrniti k nebeškemu Očetu.

  ycpool3.jpg

  Na konferenci je potekala delavnica starešine Davisa iz Slovenije o povezovanju s predniki, informativna razprava o patriarhalnih blagoslovih starešine Hallinga - našega novo pooblaščenega patriarha za severnojadransko misijonsko področje, ognjevito ognjišče predsednika Granta na temo moči žrtvovanja v življenju in predstavitev predsednika Rwankube iz Slovenije glede poti, na kateri postanemo nova bitja. 

  V konferenco je bil vključen tudi turnir v biljardu, pogovori, hrana, igre in sestanek za pričevanja. Zaradi navzkrižij šolskih in delovnih urnikov nekateri člani z misijonskega področja od osemnajstega do tridesetega leta starosti na konferenco niso prišli, vsi pa, ki so se je udeležili, so se imeli čudovito in so bili v srcih ganjeni. 

  Mladi samski severnojadranskega misijonskega področja naj bodo pozorni na prihajajočo konferenco, ki bo spomladi 2016.