Preskoči glavno navigacijo

Konferenca za mlade samske

groopa

V Zagrebu na Hrvaškem je od 20. do 22. aprila 2018 potekala konferenca za mlade samske, stare od 18 do 30. Sedemnajst mladih iz sedmih različnih držav, dveh celin, sedmih jezikov in iste vere: vere v Jezusa Kristusa in njegovo obnovljeno cerkev na zemlji.

mija
boyz
bozo

Mladi so imeli priložnost sodelovati pri mnogih aktivnostih, kot so ples, karaoke, projekt služenja, različne delavnice in športi. Poleg imenitne hrane, za katero so poskrbeli poročeni misijonarski pari, je mladina imela tudi priložnost biti duhovno nahranjena. Čudovito ognjišče s parom Lakner je vse spodbudil k boljšemu in jih spomnil na blagoslovljeno stanje tistih, ki spolnjujejo Božje zapovedi. V nedeljo dopoldne so se vsi skupaj udeležili bogoslužja, po katerem sta naše mlade nagovorila predsednik in sestra Melonakos.

lidija
zadar bros
crapo

Na žalost, kakor je vedno pri druženju, se je tudi to moralo končati. Namesto pričevanj si je mladina na koncu pogledala videe ˝Jaz sem mormon,˝ ki so jih posnemali v prejšnjih dneh,  v katerih so govorili o sebi in svojem članstvu v Cerkvi.

Že se veselimo naslednje konference, kjer bo veliko smeha ter duhovnih in zabavnih aktivnosti!