Preskoči glavno navigacijo

Na spletni strani Mormon.org še pet novih evropskih jezikov

Na spletni strani Mormon.org še pet novih evropskih jezikov

23. SEPTEMBA 2015

Cerkev Jezusa Kristusa svetih iz poslednjih dni je na Mormon.org nedavno dodala še pet jezikov in sedaj je vseh razpoložljivih jezikov 31. Mormon.org je spletna stran, ki jo misijonarski oddelek Cerkve uporablja zato, da odgovarja na vprašanja o obnovljenem evangeliju Jezusa Kristusa ter o cerkvenih naukih in navadah.

Starešina Brent H. Nielson, izvršni direktor misijonarskega oddelka, je dejal: »Spletna stran Mormon.org je sedaj na voljo v pet novih jezikih: v hrvaškem, danskem, finskem, madžarskem in romunskem. Te nove strani bodo več otrokom nebeškega Očeta omogočile, da bodo obnovljeni evangelij spoznavali v maternem jeziku ter da bodo povezani s člani in misijonarji. Člani Cerkve sedaj v teh jezikih lahko ustvarijo svoj profil, na katerem lahko objavijo svoja pričevanja ter pojasnijo, zakaj so člani Cerkve in kako jim evangelij blagoslavlja življenje.

V prihodnjih tednih bodo trije obstoječi evropski jeziki - češki, grški in norveški - razširjeni in bo v njih možno ustvariti svoj profil. Od trenutno 31 jezikov, ki so na voljo na spletni strani, 22 jezikov govorijo narodi evropske celine.

Mormon.org website Croatian (1).JPG
Mormon.org website Danish.JPG
Mormon.org website Finish.JPG
Mormon.org website Hungarian.JPG

(fotografije - 5 slik domače strani Mormon.org v vsakem od pet novih jezikov)
Mormon.org website Romanian.JPG