Novo predsedstvo okrožja v Sloveniji

  Novo predsedstvo okrožja v Sloveniji
  13 OKTOBER 2016

  Letos je prišlo do reorganizacije slovenskega predsedstva okrožja. Predsednik Elvi Rwankuba in njegova svetovalca Tilen Fidler in Uroš Štampe so bili razrešeni z iskrenim glasovanjem v zahvalo za njihovo delo. Davor Majc je bil potrjen kot novi predsednik okrožja Slovenije, njegova svetovalca pa sta postala Peter Klobčić in Jure Krajnc.

  Predsednik Majc in njegova žena Stanka sta starša dveh mladih sinov in hčerke, ki je še dojenčica. Pred časom je služil polni misijon v Barceloni v Španiji in kot predsednik veje v Ljubljani in Kranju.

  Predsednik Klobčič se bo kmalu poročil z Majo Kaplan. Pred tem je služil polni misijon v Londonu, Anglija, kot svetovalec predsedstva v kranjski veji in v misijonskem svetu za javne zadeve.

  Predsednik Krajnc in njegova žena Monika sta oba bivša misijonarja. On je služil v Južnem jadranskem misijonu, ona pa v misijonu Birmingham, Anglija.   Novo slovensko predsedstvo okrožja -  Peter Klobčič (prvi svetovalec), Davor Majc (predsednik) &; Jure Krajnc (drugi svetovalec)


  Slovenia-District-Presidency.jpg