Kristus nam lahko v težkih trenutkih prinese mir

    Kristus nam lahko v težkih trenutkih prinese mir

    'Ko sem pričakovala tretjega otroka, nekaj ni bilo v redu — nosečnost ni potekala brez težav. Morala sem na urgenco. Bila sem skupaj z možem in v Etru 12:6-7 v Mormonovi knjigi sem brala odlomek, kjer piše: In sedaj bi jaz, Moroni, želel nekoliko govoriti glede teh stvari; svetu bi pokazal, da je vera to, na kar upamo in ne vidimo; zatorej se ne sporekajte, ker ne vidite, kajti prej ne boste prejeli pričevanja kakor šele po preizkušnji svoje vere.

    Kajti po veri se je Kristus pokazal našim očetom, potem ko je vstal od mrtvih; in ni se jim pokazal, dokler niso verovali vanj; zatorej mora biti, da so nekateri verovali vanj, kajti svetu se ni pokazal.

    Takoj po branju odlomka me je prežel mir in začutila sem, da bo z mojo nosečnostjo vse v redu. Šenikoli v življenju nisem občutila takšnega miru — da bi stanje popolne panike, kaosa in zmedenosti nemudoma zamenjal občutek miru in tolažbe. Vedela sem, da bo vse v redu. Odšla sva v Beograd napregled in res je bilo vse v redu. Še nikoli v življenju nisem nemudoma po vsej paniki in zmedi občutila takega miru.” -Nada