Spoštovanje Predsedniku Davidu J Grantu in dobrodošlica Predsedniku Davidu M Melonakosu

  predsednik Grant, sestra Grant, sestra Melonakos, predsednik Melonakos
  Predsednik Grant, Sestra Grant, Sestra Melonakos, Predsednik Melonakos

  Predsednik David J. Grant je velik človek v telesu, mislih, duhu in glasu. Kot predsednik Severno Jadranskega misijona je služil zvesto, predano in vztrajno. Sebi in drugim je postavil velike zahteve, ki so bile pomembne ampak je vedno premislil tudi zaključek, to je razvoj, napredek in uspeh misijonarjev in članov znotraj meja misijona. Nihče ni dvomil v ljubezen, ki jo je izkazoval čisto vsakemu. V tem smisli je zelo poosebljal besede starešine Todd D. Christoffersona v aprilski generalni konferenci 2017:

  predsednik in sestra Grant
  Predsednik in Sestra Grant

  »Dolžnost, da opozorijo ni samo na prerokih, vendar tudi na drugih. V bistvu je dolžnost vsakega, ki je bil posvarjen, da posvari svojega bližnjega. Tisti, ki smo prejeli znanje o velikem načrtu srele-in njegovih zapovedih-bi morali čutiti željo, da to znanje delimo, saj spremeni veliko tukaj in v večnosti. Motivacija za opozorilo je ljubezen-ljubezen do Boga in do bljižnjega. Z opozorilom pokažemo, da nam je mar.

  Sestra Grant mirno in voljno podpirala svojega moža, v njegovi naporni vlogi. Čeprav ni enostavno, je možno najti besede za delo predsednika Granta, vendar skorajda ni mogoče najti besede delu te čudovite ženske. Ne samo, da je nahranila telesa misijonarjev in obiskovalcev z neskončnimi zalogami hrane, temveč tudi njihove misli in srca z resnicami evangelija. Zagotovo se bomo tega večno spominjali.

  S hvaležnostjo za moč in vizijo njegovega in njenega vodenja, jima želimo tako neprekinjeno srečo in uspeh, ko se bosta skupaj podala v nove razburljive dogodivščine odgovornosti v njunem življenju.

  S hvaležnostjo za služenje predsednika in sestre Grant, pozdravljamo kontinuiteto vodstva preko predsednika in sestre Melonakos. V času služenja bosta zapustila svojo zapuščino in svoj čas posvetila vdanemu služenju, viziji in vplivu v Severno Jadranskem misijonu. V zameno bosta blagoslovila posameznike in družine, s tem, kar sta postala doslej, in s tem kar bosta postala zaradi svojega misijona..

  сестра in predsednik Melonakos
  Sestra in Predsednik Melonakos