Videi o Mormonovi knjigi objavljeni v petnajstih jezikih

  Videi o Mormonovi knjigi objavljeni v petnajstih jezikih

  Cerkev Jezusa Kristusa svetih iz poslednjih dni je oznanila, da bo 20. septembra 2019 začela objavljati serijo videov o Mormonovi knjigi. Novi videi temeljijo na naukih in dogodkih, ki jih najdemo v Mormonovi knjigi: še eni zavezi Jezusa Kristusa. 

  Novi videi in slike, ki prikazujejo dogodke od 1. Nefija do Enóša, bodo objavljeni vsak petek od 20. septembra do 27. decembra 2019. Dodatni videi bodo objavljeni v letih 2020 in 2021. 

  Cerkev spodbuja posredovanje teh vsebin, zato da se bo razumevanje Mormonove knjige lahko izboljšalo in bo vera v nebeškega Očeta in Jezusa Kristusa lahko okrepljena.

  slika

  Prvo predsedstvo je izjavilo: »Upamo, da bodo ti videi vodili do okrepljenega preučevanja in razumevanja naukov Mormonove knjige. Ti videi naj bi osebno preučevanje Mormonove knjige podprli, in ne nadomestili. Vabimo vas, da videe in slike uporabljate doma in v cerkvi. Uporabite jih lahko tudi, ko drugim predstavite obnovljeni evangelij Jezusa Kristusa.

  Videe lahko najdete na ChurchofJesusChrist.org, v aplikaciji Evangelijska knjižnica in tako, da se na nove videe o Mormonovi knjigi naročite na YouTubovih kanalih v angleščini, portugalščini ali španščini.

  Videi so na voljo v petnajstih jezikih, vključno s sedmimi evropskimi: angleščina, francoščina, nemščina, italijanščina, portugalščina, ruščina in španščina.

  Splošen napis pod sliko: Objava videov o Mormonovi knjigi